Aug 17, 2012

Coret-cirit Raya.

Assalamualaikum,

Irfan Nukman di sini. Lama tidak menjenguk pembaca,
Sihat-sihat belaka hendaknya menjelang aidilfitri ini ye :)
Cewah, dah macam pengacara Nona pula aku ni ye.

Jika anda masih belum mengetahui, err tak penting pun,
Tapi aku baru sahaja lepas menghadapi Trials SPM Sekolah Berasrama Penuh.
Apa komen? Err terlalu mudah. Tutup telinga pun boleh jawab.
Kalau lah itu realitinya kan... Susah sangat, untuk orang yang kurang bijaksana sepertiku.

Masa exam haritu, setiap malam tidur pukul 3 pagi study sambil layan lagu raya.
Malam exam physics pukul 3, Chemist pukul 3, Bio 4.30, addmaths pukul 2.
Tapi yang paling seronok, lepas trials dapat PS3 tak tidur langsung !
Semalam saya pergi shopping dan tidur rumah kawan :3

Tapi seronoklah, raya boleh lupakan trials kejap,
sebelum dapat result yang sangat teruk lepas cuti nanti >.<

Selain daripada itu ape lagi yee. Oh ye!
ROBIN VAN PERSIE !


Tak pernah aku termimpi Van Persie akan join MU.
Dengan pembelian ni, aku rasa Mancity dan sahabat give up sahajalah.
Dengan firepower yang membelagakkan Rooney, Nani, Persie, Valencia, Chicha..
Attacking Manchester United is the best in the Premier League !
Oh jangan lupa si kacak SHINJI KAGAWA !


Pemain Jepun ini akan menggegarkan EPL, believe me :D


Okay habis bola. Sekarang tinggal satu perkara sahaja lagi lah..


Selamat Hari Raya dan Maaf zahir batin kepada semua pembaca,
Diharap saya dimaafi jika hati tercalar apabila membaca kandungan blog ini.
Semoga semua berada dalam keadaan ceria bersama keluarga yang tercinta.
Jaga pemakanan, jangan sampai rembat lemang dua batang sorang2 ye :p

THAT ALL :)


p.s. Happy birthday to me ( 20/8 )

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
Medical student, University College Dublin, Ireland.

Like di sini :D

Followers